И оваа година, твитер заедницата храбро и без предрасуди го сработи провокативниот календар. Календарот има цел да го сврте вниманието кон оние на кои им е најпотребна подршка и помош и да ги акцентира контроверзните и непромислени владини одлуки.

via Kalendar.ot.mk