Колумни

Колумни

Колумни

Home Колумни
Колумни

Викај ме ,,Султанке Мартина”

Нема ништо повеќе поучно од сопственото искуство. Ако се водите според таа изјава, ќе можете да ги разберете овие пишувани...

Хомофобични родители на хомосексуалноста

Во пресрет на сегашните најави за уставни измени во однос на бракот и брачната заедница, веста дека тие ќе се...

Светски слепци versus Македонија

Евидентно е дека Светот после феудализмот се групираше на исток и запад. После Втората Светска војна, поточно за време на...

Закон за сурогатство немаме, но што велите за „потсредување“ на Уставот?

Сигурно сте фантазирале за денот кога со вашиот партнер ќе се исправите пред матичарот и ќе го изговорите судбоносното „Да“....
- Реклама -

Популарно