Колумни

Колумни

Колумни

Home Колумни
Колумни

Закон за сурогатство немаме, но што велите за „потсредување“ на Уставот?

Сигурно сте фантазирале за денот кога со вашиот партнер ќе се исправите пред матичарот и ќе го изговорите судбоносното „Да“....

Хомофобични родители на хомосексуалноста

Во пресрет на сегашните најави за уставни измени во однос на бракот и брачната заедница, веста дека тие ќе се...

Викај ме ,,Султанке Мартина”

Нема ништо повеќе поучно од сопственото искуство. Ако се водите според таа изјава, ќе можете да ги разберете овие пишувани...

Светски слепци versus Македонија

Евидентно е дека Светот после феудализмот се групираше на исток и запад. После Втората Светска војна, поточно за време на...
- Реклама -

Популарно