Колумни

Колумни

Колумни

Home Колумни
Колумни

Хомофобични родители на хомосексуалноста

Во пресрет на сегашните најави за уставни измени во однос на бракот и брачната заедница, веста дека тие ќе се...

Закон за сурогатство немаме, но што велите за „потсредување“ на Уставот?

Сигурно сте фантазирале за денот кога со вашиот партнер ќе се исправите пред матичарот и ќе го изговорите судбоносното „Да“....

Викај ме ,,Султанке Мартина”

Нема ништо повеќе поучно од сопственото искуство. Ако се водите според таа изјава, ќе можете да ги разберете овие пишувани...

Светски слепци versus Македонија

Евидентно е дека Светот после феудализмот се групираше на исток и запад. После Втората Светска војна, поточно за време на...
- Реклама -

Популарно