Одличена тактика да се искреира лудило околу премиерата на „22 Street“ во кој ѕвездува Тејтам. Актерот во новото музичко видео „The dick graze“се обидува да го реинвентира здравувањето, а овој пат на удар е „малиот ти“.

Експертите кои ги советуваше MacedonianGay.com беа едногласни дека ваквиот начин на контакт е хигиенски и подобар од здравствено-санитарен аспект.

* Сите ликови во текстот освен Ченинг Тејтам се измислени