Новиот секси сингл на девојката од LA изобилува со емоции, чисто пијано, и мега компресирани, дисторзирани бас семплови. Во комбинација со нејзиниот вокал, доволни да се долови ранливоста и сексапилот. Ова е Бенкс и потенцијалниот хит „Waiting game“ во продукција на SOHN.