Фановите на Бритни Спирс плаќаат прилично дебела сума пари за вип запознавање, кратка дружба и евентуално сликање со пеачката во нејзината резиденција во Лас Вегас. Секој фан добива само неколку секунди со неа, каде што многумина се чуствуваат измамени.

Вистинските фанови беа пресреќни дека за $2,500 ќе можат да се запознаат со Бритни, но наместо да добијат квалитетно време со ѕвездата, тие имале околу 3 секунди од нејзиното време за да се сликаат пред таа да биде тргнета од обезбедувањето и однесена до следниот фан.

Britney

Еден од фановите се пожалил дека им било нагласено без гушкање и допирање освен ако Бритни сама не го одобри тоа.
Кога фановите конечно ќе добијат шанса да се поздрават тоа било буквално како насмевка, сликање и пријатно.
Секоја особа буквално имала по 3 секунди со нејзе.

Трите секунди со Бритни биле мошне непријатни, таа само се насмевнувала и заблагодарувала без никаков физички контакт.

1264f80c3cc998c7d4a1009c97468dd1

Да резимираме, $833 за секунда да ти се доближи.. Хм.. Too much Brit Brit
Како и да е вип пакетот доаѓа со карти за во првите редови на нејзиниот концерт “Piece of Me” и брендирана ташна од нејзината “Circus” турнеа.