Момците во ова видео се обидуваат да претстават како би изгледала комуникацијата од Грајндер пресликана во реалниот живот. Кај нас Грајндер, мобилната апликација за интеракција помеѓу геј лица и не е толку популарна. Но, истото се случува на ГејРомео, Фејсбук… 🙂