Како предводник на новиот албумот „Closer to the Truth“, Шер го објави синглот „I Hope You Find It“.

Се работи за кавер верзија на истоимениот сингл отпеан од Мајли Сајрус во 2010-та, како дел од саундтракот на нејзиниот филм „The Last Song“.