Можеби видеото подолу веќе сте го погледнале, а можеби и не.

Не е актуелно. Постов нема за цел да информира. Единствено да ги запраша оние кои се прашуваат; зошто го веат знамето, зошто излегуваат на паради, зошто Европа сака да ни ги протне на мала врата.

Дали оваа песна ќе беше иста ако бракот уставно и глбално беше иституција помеѓу маж и жена? Или песна за институција за која постојат институции?