Евровизиската победничка, Кончита Вурст се појави на ревија на францускиот моден дизајнер Жан Пол Готје. Брадестата драг-кралица не е изненадување за ревиите на Готие. Тој не ретко се служи со контроверзност, вклучувајќи трансродови модели, а и голите гради на Мадона во своите шоуа.

Женското алтер его на Томас Нувирт ја затвори последната кутур колекција на Жан Пол Готjе носејќи црна венчаница со златно-црвени елементи.

article-2687179-1F82DA2100000578-640_634x921