Иконата од осумдесетите Бој Џорџ се враќа на музичката сцена, во нашите животи, нашите срца. Бој Џорџ го привршува својот нов албум. После 18 години мирување, конечно реши да не почести со нешто одлично. Нешто неверојатно!.

Слушнете го на MG новиот сингл „King of Everything“ и пишете ни што мислите вие? Дали ова би можело да се спореди со хитовите како „Karma Chameleon“ и „The Crying Game“?

Албумот е насловен „This is What I Do“ и едвај чекаме да биде пуштен во продажба.