Започна новата сеозона не едно од најгледаните реални шоуа на балканот „Фарма“. Овде ќе се копа, сади, наводнува, молза…

Двор полн слама. Куќа со згодни момци. Доволно да ја заскокотка нашата „валкана“ фантазија. Во продолжение, издвојуваме неколку учесници за кои авторското дуо на Macedonian Gay смета дека се најзгодни. Ова е „Посакуваме да се геј“ топ 5 на Фарма 5.

1. Марко Вукотиќ

Марко Вукотиќ е црногорски манекен и фитнес инструктор. Познат на јавноста како „мускулот“ од спотот на Ана Николиќ и Николина Змијанац. Информација која кај нас имаше рок на траење од 120 секунди е дека Марко е во среќна љубовна врска веќе 4 години. Океј… Марко е љубител на животни, а на фармата пристигнал со неговото куче Сузи.

marko3

2. Марко Ванила

Кога и името Марко Ванила ќе се додаде на сижето погоре, тогаш сите аргументи за наивност на филмот кој се крои во нашата имагинација се множат со нула и почнува тахикардијата. Ванила, како мал, со своето семејство се преселил во Франкфурт каде и почнува да се бави со диџејство. Настапувал во повеќе познати дискотеки, меѓу кои и клуб „Мадона“. Го изфвојуваме „Мадона“ бидејќи совршено се вклопува во филмот.

vanilla

3. Борис Стаменковиќ

Уште еден манекен во „Фарма“. Поседува лице за кампања на Келвин Клајн. За другиот арсенал гледајте Фарма. Пред влегување во шоуто изјавил дека очекува голем број љубовни афери. 24 годишниот манекен е и студент по стоматологија.

boris-stamenkovic

4. Драган Крстиќ – Црни

Црни за љубителите на постари, помечкасти. Драган е пејач од Нови Сад. Последниот албум му е издаден во 1999, а пред пензионирање ќе се обиде да ги освои 50.000 евра.

9

5. Слободан Ѓурковиќ
Ништо без твинк. Слободан е уште еден од многуте пеајчи и певаљки во куќата. Негово најголемо достигнување е учество во изборот за „Гранд ѕвезди“.

slobodan