Селин Дион победи повторно. “Loved Me Back To Life” е новото милениче од неа. Слушнете ја целата песна ТУКА!

Селин Дион е кралица во вистинска смисла. Таа навистина не може да направи ништо погрешно, “Loved Me Back To Life” е новиот доказ за тоа. Како и што очекувавме песната е одлична. Со нејзиниот моќен глас, текстот ќе ве погоди толку длабоко и сигурни сме дека ќе има доста луѓе кои ќе треба да ги присобереме после емоционалното цунами.

Ексклузивно, студиската верзија само на MacedonianGay <3