Порно компанијата „Monarchy Distribution“ планира да се откаже од својот профит и со 100% од заработката да ги помага лицата од руската ЛГБТ заедница кои бараат азил во Америка и Канада.

Од Monarchy Distribution го најавија „Boys Town Studios“, ново студио кое планира да креира фетиш порно содржина, филмови со близнаци, „мечки“, кожа и други популарни фетиши. Се очекува да издаваат по два филма месечно и целиот профит да го насочат кон помагање на нашите руски пријатели.

Доколку сте обожаватели на овој жанр, сега имате можност со сопственото уживање да им помагате на оние на кои им е потребна помош.