Previous articleБој Џорџ – Крал на сѐ
Next articleRonan Keating
Д. Глигоров е основач и уредник на MacedonianGay.com. Во слободно време... нема слободно време! Заљубен е до уши во професијата :) Додека некој не го разубеди. www.fb.me/hunk4hunks