Том Дејли е перфектно градено момче, британски нуркач со супер добар натпреварувачки дух.

На третиот ден од FINA/NVC во лондонскиот Акватикс центар, Том се натпреваруваше во финалната машка категорија на 10 метри.

Но пред да се качи на платформата и да ја уништи секоја можна конкуренција со неговите вајани стомачни, тој мораше да се осигура дека нема да добие некој грч или слично.

Неговата тајна? Калиум! Но на каков ефикасен, супер секси начин би можело да се внесе калиум во телото…?

tom-daley-sinks-teeth-into-banana__oPt

Банана нормално! Еротски проголтана банана е најдобриот природен енергетски оброк и мотиватор за пред секој натпревар.

Се кладиме дека добар процент од светската популација би дале се да се на местото на тоа овошје :))

Се надеваме дека бананчето те засити Том!