Од неодамна ѕвездата на „Prison break“, Вентворт Милер е аутиран геј маж. По неговата изјава, лавина од твитови ја преплавија мрежата. Издвојуваме неколку кои сметаме дека се интересни и значајни.

 

Во продолжение две видеа од Милер во геј улога во „Popular“, како филмски прелог.