Зак Ефрон, како дел од промоцијата на неговиот најнов филм “Baywatch” го депилираше поранешниот австралиски рагби играч, Бо Рајан.

За време на гостувањето на ТВ шоуто “Footy Show”, мега згодниот Зак Ефрон, придружуван од колешката од филмот, го депилираа целото тело на водителот, дури и дел од грмушката. 😀